Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/jlmterapi.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5892
Terapi for børn i østjylland. Behandling med gode resultater

JLM Terapi
T: 24 91 46 07
E: info@jlmterapi.dk

Børn i terapi

Terapi med børn skal altid foregå nænsomt og legende. Børn  er meget modtagelige for ”omverdenens spejling”.

Tanken om at være forkert og  utilstrækkelig  kan ligge lige for og gøre, at barnet trækker sig fra kontakten og synes det må klare sine udfordringer alene.

Derfor er etablering af kontakt yderst vigtigt og kan kræve tid.

Mit fokus vil i starten være på at anerkende og fælles bevidstgøre  barnets følelser, kropslige fornemmelser, tanker, ressourcer og handlinger for at få et undersøge hvilken mening barnet har tillagt problemet, sig selv og andre. Herefter nærme mig de problematikker der driller og den positive intention bag de handlinger barnet allerede har gjort for at prøve at løse sine udfordringer. For bagefter at gå på fælles jagt efter flere måder barnet kan forstå problemet, sig selv og andre på.

Psykoedukation, historier andre børn har fortalt eller eventyr vil ofte være et element, fordi det at skabe mening i handlinger, hændelser og følelser ofte kan være rigtig hjælpsomme på vejen mod løsninger og nye strategier.

Jeg har mulighed for at inddrage gåture med hund i en nærliggende skov, lave Sandplay terapi i mine sandkasser, bruge mine figurer til at lege med eller bruge tegninger til at skabe dialog med barnet.

Hvad er Sandplayterapi?

Sandplay er udviklet i London i 1940’erne af børneterapeut Margaret Lowenfeld. Inspireret af hende videreudviklede den schweiziske jungianske analytiker Dora Kalff metoden. Sandplay er et terapeutisk værktøj, som tager udgangspunkt i menneskets oprindelige evne til at symbolisere, bearbejde og aktivere de selv helende muligheder. Gennem tid kan man nænsomt bearbejde sin indre smerte og derigennem reparere og genopbygge sin personlighed

Forælder inddragelse vil altid være vigtig, så barnet føler sig tryg og har den voksne til  at hjælpe med at bakke de nye strategier op udenfor terapirummet. Vi aftaler undervejs hvordan det bedst struktureres med netop dit barn. 

 RING og hør nærmere på 24914607.