Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/jlmterapi.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5892
Kunde udtalelser - JLM Terapi

JLM Terapi
T: 24 91 46 07
E: info@jlmterapi.dk

Kunde udtalelser :

Oliver 22 år

Det har været trygt at gå i terapi ved dig og det har været nemt at tale med dig. Du er grundig og vi har været omkring alt det vigtige. Jeg ved nu hvem der er vigtige i min familie og hvordan jeg kan være med dem.

Nicklas

Jeg har gået i terapi ved j Jeannett igennem flere år. Først for at forstå og få løst mine problemer. Senere for at få redskaber til større selvindsigt. Sidegevinsten er at jeg blev en langt bedre leder , hvilket kan ses på bundlinjen af min virksomhed. Jeg er blevet en bedre udgave af mig selv.

 

Mor til 15 årig

Efter 5 gange terapi efter en svær skilsmisse, mærker jeg tydeligt at Line har fået det bedre. Hun har fundet ro og accept af sin nye situation. Hun har fået respekt for sig selv og den hun er. Hun hviler mere i sig selv og taler mere konstruktivt om tingene. Så tak Jeannett, du har virkelig gjort noget godt for hende !

Kvinde 34 år

Jeg har haft 6 gange ved Jeannett og jeg har fået øje på nogle gamle oplevelser der har forhindret mig i at have det godt. Jeg har sammen med Jeannett turdet mærke efter i mig selv og fået redskaber til at stå ved mig selv og mindske min angst. Jeg kan nu hjælpe mig selv ud af selvhadstanker og min selvskade er stoppet.

Johanne 32 år
Du skal vide at du har været/og er en kæmpe støtte for mig. Du har virkeligt rykket mig på mange måder, og det skal du have tak for.

Rasmus 28 år
Hvis jeg havde vidst, at jeg kunne have det sådan her- så var jeg kommet for lang tid siden.

Karina 37 år
Jeg har før været i terapi forløb, hvor der akut har været behov for at slukke brand. Det var ikke tilfældet den her gang, men et behov for at få ryddet op i gamle problemstillinger, der blev ved med at fylde.  Jeg synes du var hurtig til at fange hvor vi skulle tage fat og sætte ord på nogle ting der var svære for mig at definere. Det fungerede godt for mig med at mine ord blev skrevet ned på tavlen og endte med en opsummering og hvad der konkret skulle arbejdes med til næste gang. Synes også det var godt med de korte evalueringer start/slut af hver session. Det gav et hurtigt overblik. . Jeg har været meget tilfreds med den hjælp og de redskaber jeg har fået og vender tilbage, da der er mere at rydde op i.