Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/jlmterapi.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5892
Misbrug ekspert behandlig ønsker du hjælp til dit misbrug?

JLM Terapi
T: 24 91 46 07
E: info@jlmterapi.dk

Misbrug

 

 Alkoholmisbrugere

 

 Hashmisbrugere

Når du læser dette, er du sikkert på den! Eller måske kender du en der er.

  • Måske truer din partner med at gå ?
  • Du har igen lavet ting i beruselse som du godt ved ikke er i orden ?
  • Du har svært ved at passe dit job ?
  • Eller kroppen begynder at reagere fysisk eller psykisk på dit misbrug?
  • Det kan være, at du tidligere har været i misbrugs behandling og mærker det igen er gået galt?
  • Måske du er i tvivl om, hvorvidt du har udviklet et misbrug?
  • Eller du mærker, at tanker om alkohol hele tiden kører i dit hoved ?

 

Med baggrund i 15 års erfaring tilbyder jeg professionel terapeutisk misbrugsbehandling af alkohol eller hash, hvor diskretion og tryghed er i top. Ingen venteværelser og registrering.

Mulighed for individuel, par og familiesamtaler.

Dit misbrug er måske startet i det små for flere år siden. Ved festlige lejligheder hvor du lukkede festen eller som en måde at overkomme private og faglige udfordringer. Nu er du i tvivl om det er dig eller misbruget der styre ?

Bag dit misbrug af alkohol eller hash, kan der ligge flugt som cooping strategi. Flugt fra ubearbejdet sorg, vrede, svigt og traumatiske hændelser, som det er vigtigt at få arbejdet med, for ikke at ryge tilbage i misbrug.

At udvikle et misbrug opleves tit som kontroltab og skaber en  stor forandring af din identitet og normale værdier. Derfor kan du opleve at lyve for dig selv og andre.

At have et misbrug kan have mange udtryk for det er ikke kun imens man drikker eller ryger at misbruget styrer. Hele din dagligdag, tankevirksomhed, identitet og sociale liv bliver forandret.

Skam og ensomhed bliver ofte en følgesvend til et misbrug , fordi dit misbrug stjæler opmærksomheden på din partner, børn og daglige gøremål.  Vejen ud af misbrug kan komme til at virke uoverskuelig og nogle udvikler en depression.