Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/jlmterapi.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5892
Terapi for unge samtaleterapi via anerkendende samtale JLM Terapi

JLM Terapi
T: 24 91 46 07
E: info@jlmterapi.dk

Unge i terapi

Jeg har lang og bredspektret erfaring med at tale med unge med store udfordringer og forskellige symptomer på mistrivsel .Dette kan fx..handle om at være opvokset i en familie med misbrug eller en psykisk syg forælder, at være selvskadende, have spiseproblemer, social fobi, depression eller angst.

Måske føler du dig ligesom mange andre unge presset af uddannelses valg, har svært ved at finde rundt i sociale spilleregler, oplever relations problemer og forvirring omkring hvem du  selv er, hvad du  har lyst til og brug for og hvorfor  du  reagerer som du gør ? Måske har du lige frem en følelse af at der er meget lidt plads til at være dig og at du konstant har din indre dommer på nakken?

Så kan et terapiforløb være en hjælp til at komme videre. Ofte vil selv få samtaler kunne hjælpe dig videre.

Jeg arbejder eklektisk dvs. jeg er uddannet i flere terapiformer, som gør at vi altid kan finde en velegnet vej til sammen at undersøge hvilke vinduer vi kan kigge ind ad for at du kan finde mening, ressourcer og mod til at føle, tænke, være og gøre det der er rigtigt for dig.

Når man er under 18 år, skal der samtykke fra den forælder du bor hos. Ligesom vi sammen skal lave en kontrakt på, hvad der kan blive ml. dig og mig og hvad din forælder skal oplyses om.

Hvis du vil bestille tid eller høre mere, så ringer du bare 24914607 og hvis jeg er optaget indtaler du besked, så ringer jeg tilbage.