Om mig

Jeg er født i 1964 i en familie fyldt med håndværkere og små erhvervsdrivende.

Hele mit liv har jeg været optaget af mennesker og vores samspil med hinanden.

Først i arbejdet med at forstå hvad jeg selv var for en, via en masse selvudviklingskurser og terapi.
Senere som professionel samtalepartner for andre som socialpædagog både indenfor normalområdet og indenfor en række specialområder – alkohol og stofmisbrug, familiebehandling, produktionsskole, spiseforstyrrelser og handicap. Her lærte jeg at lytte til den enkeltes oplevelse og forståelse af sig selv .Afdække uhensigtsmæssige mønstre i deres relationer og herfra at yde hjælp til selvhjælp.

Med 15 års praktisk erfaring i arbejdet med mennesker tog jeg efterfølgende en 4årig efteruddannelse som psykoterapeut, som jeg konstant udbygger med korte og lange efteruddannelser. Det gør, at jeg kan tilbyde eklektisk terapi- dvs terapi der baserer sig på forskellige terapeutiske retninger og redskaber. Sådan at det er mest virksomt for dig.

Tryghedsskabende psykologisk praktiker

Jeg har de sidste 13 år udelukkende arbejdet som psykoterapeut, og arbejdet med mennesker fra 10-75 år og med alle slags psykologiske udfordringer.

Fx selvværdsproblematikker, parforholdsproblemer, pårørendeproblematikker, depression, angst, stressrelaterede lidelser, traumer og tilknytning.

Selv kalder jeg mig en tryghedsskabende psykologisk praktiker, der kan formidle forandrings redskaber så de virker i dagligdagen. Mine kunder vil tilføje, at de gerne kommer igen, når noget nyt bøvler og at terapi forløbet både har afhjulpet deres akutte problematik og har gjort dem klogere på sig selv. Noget de bruger både i deres relationer, på job og når de ryger i huller med bøvl og selvkritik.

Det rigtige fokus

Relationer, kommunikation og tilknytning har altid været et omdrejningspunkt for mig. Så derfor har jeg specialiseret mig i tilknytningstraumer og ”jeg styrkende terapi,” samt terapi for hele familien og for pårørende til sygdom og alkohol misbrug.

Hos mig vil vi altid – uanset tema – have fokus på at afdække din oplevelse af dig selv, cooping strategier, forholdet til dine nære relationer og hvordan du kan skabe en bedre position at afhjælpe dine problemer fra.