Parterapi

At være par udløser altid gamle mønstre i hvordan man fungere i en tæt tilknytning. Vores forældres praksis eksempel og tidlige tilknytningserfaringer vil skabe vores indre billeder og automatiske adfærd. Ligesom tidligere parforhold og traumer vil blande sig i, hvordan vi håndtere de problemer vi alle udfordres med i parforholdet.

Vi kan opleve problemer med kommunikationen, forældreskabet, intimiteten og seksualiteten eller bare drukne i hverdagen og praktiske uenigheder.

Glemme at få øje på alt det vi forelskede os i !!!

Desværre kommer mange par sent, hvor skilsmissetanker skaber en uvillighed til at se på mønstre og muligheder.

Hvilket virkelig er synd for overlevelsen af parforholdet, kærligheden og jeres børn.

Ingen skyldige – kun et mønster.

En klog parterapeut sagde engang ”vil du arbejde med dine reaktionsmønstre og problemer i dette eller i dit næste forhold ?

Hos mig er der ingen skyldige – kun et mønster I har skabt, fordi i ikke har kunnet andet. Det er det vi sammen vil folde ud, forstå og ændre på.
Mit råd vil være, at søge hjælp med det samme, hvis parforholdet knirker. Sådan at I sammen kan arbejde på hvordan i styrker jeres relation.

Parterapi kan også være en måde at arbejde henimod en god skilsmisse, hvor I får anerkendt hinandens betydning i jeres videre liv som deleforældre. Få hjælp til at have jeres børns trivsel i fokus og afgrænse jeres relation fra vi – til dig og mig.

Jeg arbejder primært emotions fokuseret med par, men der kan komme andre metoder i spil afhængig af jeres problematikker.