Terapi

Alle kan få brug for professionel hjælp til psykologiske problemer, livskriser og svære livsvilkår.

Behøve hjælp til at finde gemte og glemte ressourcer frem.

Det er ikke alle problemer og udfordringer, vi kan klare alene eller med familie og venners hjælp. Livskriser, store livs ændringer, pludseligt opståede traumer og problemer med relationer kan sætte gang i gamle uhensigtsmæssige reaktioner eller vi kan blive ambivalente, følelsesovervældede eller magtesløse.

Der kan f.eks. være tale om sygdom, arbejdsrelaterede problemer som fx . stress eller utilstrækkelighed, skilsmisse, tab og sorg, misbrug i familien, familieforøgelse, uenigheder i familien, eller sammensatte følelser /reaktioner vi ikke forstår.

Finde livskraften igen

Vi kan få symptomer som problemer med selvværdet, angst, depression eller opleve indre tomhed, have svært ved at kommunikere og omgås andre mennesker og i det hele taget være i mistrivsel, der blot bliver værre ved ikke at opsøge hjælp.

At vælge at gå i terapi kan være den bedste gave du kan give til dig selv og dine tætte relationer, fordi du kan bryde generationers mønstre af undvigelse og traumer. Finde livskraften igen og blive en gladere og mere bevidst udgave af dig selv.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du er i tvivl om jeg kan hjælpe dig/ jer med jeres problematik.

Kundeudtalelser

Hvad siger mine kunder?